Finom zsebes (zsákos, táskás) szűrők gyártása (M5-M6-F7-F8-F9)

Finom szűrő, zsebes szűrő, zsákos szűrő, táskás szűrő, M5, F5, M6, F6, F7, F8, F9, EN779
Ultrahanggal hegesztett táskás szűrő, zsákos szűrő, zsebes szűrő zseb, ultrahang hegesztett szűrő zseb, zsák

Finom zsebes (zsákos, táskás) szűrők főbb jellemzői:

Mélységi szűrés:
A finom zsebes (zsákos, táskás) szűrők kúposan kialakított - varrott, vagy ultrahanggal hegesztett - zsebei nagy hatékonyságú szűrőképességgel rendelkeznek a durva por szűrésétől a finom por szűrésig.

A finom zsebes (zsákos, táskás) szűrők szűrőanyagának többrétegű, progresszív felépítése miatt optimális mélység szűrés alakul ki, ahol a szűrőanyag teljes keresztmetszetén egyenletesen oszlik el a szennyeződés. Emiatt lassabban emelkedik a nyomáskülönbség, ami nagy portároló képességet és hosszú élettartamot eredményez. Az alacsony nyomáskülönbségnek köszönhetően az üzemeltetési költségek is alacsonyan maradnak.

Optimális légáramlás:
A finom zsebes (zsákos, táskás) szűrők zsebeinek belsejében sűrűn elhelyezett távtartók találhatóak, amelyek megakadályozzák, hogy a zsebek egymással összeérjenek és ezáltal a zsebekből kifelé áramló levegő szigetelődjön. A távtartóknak köszönhetően, egy 592x592 méretű zsebes szűrő készülhet akár 12 zsebbel is úgy, hogy a légáramlás miatt felfújt zsebek nem érintkeznek egymáshoz.

Szűrőanyag:
Magas hatásfokú szintetikus szűrőközeg, progresszív felépítésű, többrétegű, előszűrővel ellátott, a tisztalevegő oldalon impregnált.

Hőállóság:
Kb. 100 Celsius fok.

Szűrőosztály:
M5 (F5), M6 (F6) , F7, F8, F9: EN779

Ajánlott végnyomás különbség:
450 Pa.

Méret:
Rendelhető standard és egyedi méretekben egyaránt.

Keret anyaga:
Horganyzott acél, ill. műanyag.

Egyedi címkék:
A finom zsebes (zsákos, táskás) szűrőinket kínáljuk a Megrendelő által megadott címke formátummal is.

Alkalmazási területek:

Közép és finom szűrőként a szellőztető rendszerekben, főleg a finom por leválasztására vagy, mint végszűrő a nagyobb tisztaságú szellőztető rendszerekben, ill. a visszaforgatott levegő megszűrésére a
- Kórházak,

- Bevásárló központok,

- Elektronikai gyártás,

- Élelmiszeripar,

- Gyógyszeripar légkezelő berendezéseinél.