Tisztatér fertőtlenítés, Száraz köd fertőtlenítés

Tisztatér fertőtlenítés, tisztatér oldalfalainak, padozatának, mennyezetének tisztítása, fertőtlenítése, steril tér, fertőtlenítés, Szárazköd, Száraz köd,
Tisztatér fertőtlenítés, tisztatérben lévő eszközök tisztítása, fertőtlenítése, steril tér, fertőtlenítés, Szárazköd, Száraz köd,
Tisztatér fertőtlenítés, tisztatérben elhelyezett gépek, berendezések tisztítása, fertőtlenítése, steril tér, fertőtlenítés, Szárazköd, Száraz köd,
Száraz köd fertőtlenítés, Fertőtleníti a nehezen megközelíthető felületeket és a levegőben lebegő részecskéket. Nem okoz rövidzárlatot, foltmentes.

Tisztatér fertőtlenítés

Tisztaterekben olyan ipari gyártási műveletek vagy laboratóriumi vizsgálatok történnek, amik speciális környezetet követelnek meg.
Ez a környezet biztosítja, hogy a vizsgált anyagok vagy a gyártandó termékek szennyeződése minimális legyen.

Ilyen speciális előírásoknak megfelelő környezet része egy légtechnikai rendszer, amely folyamatosan biztosítja a megfelelő minőségű és mennyiségű légcserét, ill. olyan építészeti, technológiai kialakítással rendelkezik (pl.: falak, padló, mennyezet, tárgyak, berendezések), amelyeknek a felülete nem bocsát ki részecskéket, ill. fertőtleníthető.

A tisztaterek minimális részecske számának biztosítása a levegő megfelelő szintű szűrésével, illetve nyomáskülönbség létrehozásával biztosítható.

A tisztatér tehát nem egy elszigetelt terület, hanem egy komplex légtechnikai rendszer része, amelyben cégünk három évtizedes légtechnika és fertőtlenítés területén szerzett szakértelme hatékony megoldása lehet a kvalifikált tisztaterek üzemeltetésének.

A tisztatereket akkreditált laborok kvalifikálják, ezek során elvégzik a meghatározandó paraméterek (pl.: részecske mennyiség, mikrobiológiai szennyezettség, légsebesség, légmennyiség, áramlási irány, hőmérséklet és páratartalom) mérését és igazolását.

Száraz köd fertőtlenítés

A fertőtlenítés egyik hatékony módja a száraz köd fertőtlenítés.

Hatékony, mert egyszerre fertőtleníti a nehezen megközelíthető felületeket és a levegőben lebegő részecskéket. Mivel száraz eljárásról van szó, olyan helyeken is alkalmazható, ahol mikroelektronikai eszközök vannak a térben. Nem okoz rövidzárlatot, foltmentes.

Ez a higiéniai eljárás segít az asztma, ill. allergiás tünetek csillapításában, kórokozó vírusok, baktériumok, élősködők eltávolításában.

Számos területen alkalmazható:
- Kórházakban, orvosi rendelőintézetekben,
- Szállodákban, konferencia termekben,
- Közintézményekben, iskolákban, óvodákban, irodákban,
- Élelmiszeriparban.