Aktívszén szűrők, kombinált aktívszenes szűrők gyártása

Aktívszén granulátum, Aktívszén por, aktívszén pellet, gáz szűrő, oldószer szűrő, molekuláris szűrő
Aktívszenes szűrőpaplan, gáz szűrő, oldószer szűrő, molekuláris szűrő
Aktívszenes kompakt szűrő, Aktívszenes kompakt V szűrő M5, F5, M6, F6, F7, F8, F9, EN779, EN13779, gáz szűrő, molekuláris szűrő, vegyszer szűrő, oldószer szűrő,
Kombinált aktívszenes szűrő, kombinált vegyszer szűrő, traktor szűrő, fülke szűrő, gáz szűrő, oldószer szűrő, F7, F8, F9, E10, H10, E11, H11, E12, H12, H13, H14, U15, EN779, EN1822, EN13779

Aktívszén szűrők gyártása

Az aktívszén szűrők magas hatékonysággal kötik meg a mérgező gázokat, oldószergőzöket és szagokat.

Különféle formában kínálunk aktívszenes termékeket levegő, ill. folyadékok szűréséhez.
Ezek lehetnek aktívszén-patronokba helyezett nagy mennyiségű aktívszén granulátumok vagy porok, illetve aktívszenes szűrőpaplanok.

Az aktívszén pelletet, granulátumokat és porokat különböző szemcseméretben kínáljuk, annak megfelelően, hogy milyen felhasználásra szánják.

Készítünk aktívszenes szűrőket a légtechnikában használatos kompakt panel szűrő, ill. kompakt-V-szűrő kivitelben is.

Ezek az aktívszenes szűrők speciálisan arra lettek kifejlesztve, hogy hatékonyan eltávolítsák a városi levegőben lévő gáznemű szennyező anyagokat (VOC, PAC, ózon, kén-dioxid, nitrogén oxid), és ezáltal biztosítsák a magas beltéri levegő minőségét (IAQ-Indoor Air Quality) az EN13779:2007 szerint.

VOC: illékony szerves vegyületek. Festékek, tisztítószerek, építőanyagok párolgásából származó káros gáznemű szennyeződések,
PAC: policiklusos aromás szénhidrogének. Az elégetett üzemanyagok mellékterméke,
Ózon, kén-dioxid, nitrogén oxid: Káros hatással vannak a légzőszervekre.

Az általunk gyártott kompakt panel, ill. kompakt-V-szűrőkben széles spektrumú aktívszén granulátum kerül felhasználásra, amelynek nagyobb a "felület / térfogat" aránya, mint a hagyományos extrudált pelletnek, ezért gyorsabban köti meg a gáznemű szennyeződéseket. A behatási idő: 0,05 másodperc.

Figyelem!

Az aktívszenes szűrőknek kulcsfontosságú a rendszeres cseréje, mert miután a szűrő telítődött, az aktívszén fokozatosan újra kiengedi magából a már megkötött gázokat!

Kombinált aktívszenes szűrők gyártása

Készítünk kombinált aktívszenes szűrőket is, amelyek több fokozatban válasszák le a port, a finom részecskéket, a gombákat, a baktériumokat és a vírusokat, végül a káros gáznemű szennyeződéseket is egyaránt.

Különféle formában kínálunk kombinált aktívszenes légszűrőket, amelyeket fel lehet használni számos olyan területen, ahol a külső környezetben nagy mennyiségű finom por, illetve részecske, valamint káros gáznemű szennyező anyag található.

Ilyen kombinált szűrők például megoldást jelenthetnek:
- a belvárosi, forgalmas utak levegőjét befúvó légtechnikai rendszereknél, vagy
- a mezőgazdaságban a traktorok és permetezőgépek használatakor a gépeket használó személyek védelmére
- és számos egyéb területen...

Figyelem!

A finom por és a részecskék mélyen a tüdő hörgőibe, a gáznemű szennyeződések pedig a véráramba kerülnek és egészségügyi problémákat vagy megbetegedéseket okozhatnak!

Alkalmazási területek:

- Légtechnikai berendezésekben finom szűrővel közös keretbe építve,
- Mezőgazdaságban vegyszerszűrőként,
- Konyhai elszívókban,
- Festőiparban,
- Vízszűrésre,
- Borászatban,
- Pálinka főzőkben... és még sok más területen.